روغن کرچک

35,200 تومان

درمان آرتروز

 تقویت و رشد مو

درمان آکنه

مرطوب کننده پوست

پاک کننده عمیق

بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن

از بین بردن خطوط چین و چروک

کاهش تورم و التهاب

پشتیبانی از سیستم لنفاوی

افزایش گردش خون

درمان زخم ها

کاهش دردهای قاعدگی

شناسه محصول: 66 دسته: , برچسب: , ,

توضیحات

   روغن کرچک رحی کالا روغنی گیاهی زرد کم رنگ است . بسیاری از منافع حاصل از استفاده روغن کرچک رحی کالا به دلیل ترکیب شیمیایی آن است. روغن کرچک یک نوع خاص از اسید چرب تری گلیسیرید است. تقریبا 90 درصد اسید چرب آن اسید ریکینولئیک است که یک اسید چرب امگا -9 غیر اشباع است.

   روغن کرچک به طور سنتی برای درمان بیماری های مختلف پوست و عفونت، کاهش یبوست و افزایش سلامتی موها استفاده می شود. مطالعات اخیر نشان داده است که روغن کرچک برای حمایت از سیستم ایمنی بدن و عامل ضد التهابی، ضد میکروبی و محرک لنفاوی مورد استفاده قرار می گیرد.

   روغن کرچک از روغن های بسیار مفید و مؤثر در صنعت داروسازی و تولید لوازم آرایشی است . همه ما کم و بیش با آن آشنایی داریم.

    روغن کرچک بسیار مفید در کاهش دردهای مفصلی و آرتروز بسیار مؤثر است و همچنین برای اهداف مختلف زیبایی و رفع مشکلات پوستی به صورت مالشی به پوست مصرف میشود.

   جالب است بدانید که روغن کرچک با خرد کردن دانه های گیاه کاستور تولید می شود. سپس با پرس سرد دانه های مرغوب و ایرانی تولید و عرضه میشود.

   از معایب این روغن این است که با مصرف مداوم آن به عنوان یک ضد چروک یا ضدلک برای پوست صورت ،به مرور باعث تیرگی پوست میشود . بنابراین اگر ضرورت به استفاده از این روغن پیش آمد مدت زمان مصرف را طولانی نکنید.ضمنا برای پیشگیری از این عارضه میتوانید از محصولات مشابه تقویت و روشن کننده پوست استفاده نمایید.جهت اطلاع بیشتر میتوانید با مشاورین رحی طب در ارتباط باشید.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن کرچک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.